Extra årsmöte 24 maj

Extra årsmöte 24 maj

24 maj klockan 20.00 har IAL ett extra årsmöte via Skype, alltså på distans. Anmäl dig via ordforande@ial.se

Vi kommer att ta upp två korta men viktiga punkter:

  • Namnändring: På ordinarieårsmöte har togs beslutet att ändra IAL:s namn till SCI Sweden, Service Civil International Sverige, att vara precis. Det finns medlemmar som har starka åsikter kring detta ämne. Därför ger vi ett till tillfälle att uttala sig. Vi vill även gå in på hur snabbt vi vill genomföra namnändringen i fall det bekräftas.
  • Ansvarsfrihet till förra årets styrelse: på årsmöte när årsredovisningen granskades såg allting ut som det ska, men eftersom det fanns inte tillräckligt med ’neutrala’ medlemmar på plats, tyckte vi det sund att flytta även denna punkt till Extramötet.