Tre volontärer sökes! / Three volunteers needed!

Tre volontärer sökes! / Three volunteers needed!

English below

Är du nyfiken på hur en internationell fredsorganisation jobbar? Vill du bo på kursgården Lindsberg tillsammans med människor från världens olika hörn? Vara med på workshops och se till att allt flyter på lätt och smidigt?

 

I december träffades ett stort SCI-gäng på Sri Lanka, men den här gången ses vi i hjärtat av Dalarna. Planen är att prata om hur det har gått för de volontärer som skickats ut i världen under året – och planera för nästa. Du som vill volontära:
– är en öppen person som gillar att träffa nya människor
– kan ta egna initiativ och jobba med flera saker samtidigt

Volontärer får gratis mat, boende och resa till Lindsberg. Mötet kan vara ett sätt att lära känna IAL lite bättre, eller helt enkelt en möjlighet att träffa massor av nya människor som arbetar för fred i olika delar av världen. Kanske vill du volontära någon annanstans på jorden nästa gång – eller mest bara upptäcka Falun.

 

Tid: 10-16:e oktober
Plats: Kursgården Lindsberg, Falun
Arbetsuppgifter: Bland andra: laga mat, passa barn och hjälpa till med logistik. Vill du finns även möjlighet att organisera workshops och aktiviteter för barn och vuxna!
Förmåner: Reskostnad, mat och boende täcks av IAL

Berätta vem du är och varför du är intresserad av att vara med i ett mail, och skicka det till lovisa.olsson@ial.se

Vi hörs!

____

Are you curious about what it’s like to be part of an international peace-building organisation? Do you want to stay on beautiful Lindsberg with people from all over the world? Take part in workshops and help make an event flow smoothly?

Last december a big part of SCI met on Sri Lanka, but this time we will meet in the heart of Dalarna. The plan is to discuss how the volunteers who went out into the world this year did – and how we can make things even better next year.

You who want to volunteer are:
– open to new people and new situations
– can take initiative and handle multitasking

As a volunteer you recieve travel reimbursement, as well as free food and lodging on Lindsberg. The meeting is one way to get to know IAL better. Maybe you want to go abroad in the future, or take part in a local activity. The most important thing is that you share our vision about a world where all people meet with respect and understanding for each other.

Dates: 10-16:th of October
Place: Lindsberg, Falun
Tasks: Cooking, taking care of children and help out with logistics. If you wish you will also have opportunities to organise workshops and activities for both children and grown-ups!
We offer: Travel reimbursement, free food and lodging.

Send an email and sign up! lovisa.olsson@ial.se

 

Looking forward to hearing from you!