Styrelse 2015 presenterar sig

Styrelse 2015 presenterar sig

I januari har nya IAL-styrelse satt igång. Vi har mycket insats och idéer att lägga på IAL:s utmärkta syfte och ideologi. Nedan presenterar vi oss.

Gilbert ICM 2011

Jag heter Gilbert Blondeau och bor i Uppsala. Före IAL har jag bland annat gått tekniskt gymnasium, varit vapenvägrare och desertör. I år siktar jag på att jobba internationellt, fokusera på att sprida information om IAL i media, på Kulturernas Karneval och i skolor. Om jag var en frukt skulle jag vara en kastanj.

unniJag heter Unni Rydja och är uppväxt i Härnösand, med mera. Jag läser litteraturvetenskap i Uppsala, har tidigare varit barn, lekt teater på estetiskt gymnasium och folkhögskola, rest runt och jobbat på 14 jobb. Mitt mål med IAL-året är att räffa nya människor och lära mig mer om IALs arbete. Och att IAL ska nå ut till massa nya människor! Om jag var ett djur skulle jag vara en räv. Min inre frukt är en mango.

 

Max, bild

Hey my name is Max Herold! I made my first steps in the big SCI world with the SCI Germany, being a long term volunteer in Kenya and afterwards part of the working group, mentoring and teaming new volunteers. Now I’m here in Sweden, studying Global Studies at Lund University. My goal for this year is to tell people more how awesome they are. I also hope as the new board we can form a solid crew to steer the IAL ship through the sometimes rough, sometimes smooth sea of volunteering for peace.  If I’d be an animal I would be a panda bear with a very flexible diet. IAL 2015, yes!

Mitt namn är Yrsa Lindberg, jag är 25 år gammal och uppväxt i Stockholm. Jag är ny i IAL och valdes in i 201Yrsa i skogen5 års styrelse som kassör. Det känns jättespännande! Jag har en kandidatexamen från Göteborgs Universitet i humanekologi och en magisterexam en i globalt ledarskap och hållbar utveckling med inriktning samhällsplanering från Hawaii Pacific University. Min stora passion är naturen och eftersom att vi människor är en del av naturen är jag mycket intresserad av hur vi organiserar oss inom den. Jag hoppas få vara med och skapa hållbara samhällen där ekologiska-, sociala-, och ekonomiska system frodas och jämlikhet är normen. Jag tror att IAL är ett sätt för mig att få vara med om detta och jag ser därför mycket fram emot detta år där jag hoppas få lära mig mer om IALs arbete och lära känna styrelsen och medlemmarna. Fun fact: Jag är galen i djur, på gränsen till sjukligt.

 

 

IMG_2685 Jag heter Lovisa Olsson och är uppväxt i Trollhättan. Just nu pluggar jag kreativt skrivande på Albins folkhögskola i Landskrona, och har sen gymnasiet jobbat lite på dagis, jobbat lite på pub, pluggat lite socialantropologi och pluggat lite språk. Och så har jag rest lite fram och tillbaka. I år vill jag att IAL ska fortsätta att få människor att mötas och ha det fantastiskt trevligt tillsammans! Och så vill jag vara med och ordna Let’s inherit the Earth – vårt hållbarhetsseminarie på påsk – och förhoppningsvis lära mig hur vi skapar ett hållbart samhälle på kuppen! Fyndiga formuleringar gör mig alldeles fnissig och varm inuti. Flo op fiets Hej!

 

Mitt namn är Florian van Kuijk och jag växte upp utanför Den Helder. Jaha, hitta det på kartan! Tips: oändliga tulpanbäddar i svindlande platt landskap. Jag har pluggat allt möjligt, från design och illustration till teater. och poesi. Linjen är väl lite av ett skapande galenskap och det försöker jag fortsätta med också i år, medans jag jonglerar jobbet som vårdare, IAL-grejer och ekobylevandet (det är liksom ekoaktivism utan att man står på en torg med banderoll). Sistone kom jag på att jag aldrig drömmer, eller i alla fall aldrig minns det jag drömt. Först blev jag lite rädd, ‘är det normalt?’  Sen tyckte jag det var kanske okej, då vilar man i alla fall och kan sen går det bra att dagdrömma på bussen eller när man korsar en livlig korsning på sin cykel.