Vill du vara med och driva en fredsorganisation?

Vill du vara med och driva en fredsorganisation?

Nu söker IAL nya styrelsemedlemmar!

Vill du träffa människor, resa, prata eller designa?

IAL skickar ut volontärer till olika projekt, runtom i världen. Vi tar dessutom emot volontärer från andra länder, som jobbar med projekt här i Sverige. Under 2015 har vi bland annat ordnat filmkvällar, haft diskussioner om hållbarhet och bott med människor från tio olika länder utanför Stockholm under fem dagar i april. Styrelse 2015

IAL är en del av det internationella nätverket SCI – Service civil international, som skapar volontärläger i över fyrtio olika länder. Mötena med den internationella organisationen är en möjlighet att få resa iväg och träffa andra som jobbar för fred i olika delar av världen. I år har mötena hållits i Bulgarien och på Sri Lanka.

I Sverige gör organisationen – förutom det ovan nämnda – lite vad medlemmarna vill. Vad brinner du för? Är det att starta upp fredsfikor, att åka på internationella läger, att stötta de som vill starta upp projekt i Sverige, eller att twittra åt oss?

Styrelsens olika uppdrag är

  • Ordförande
  • Info/PR-ansvarig
  • Ekonomiansvarig
  • Volontärsamordnare
  • Lägersamordnare

Hör av dig till lovisa.olsson@ial.se om du är intresserad av att veta mer om hur det är att vara med i styrelsen!

Vill du hänga med oss en hel helg inom en snar framtid går det bra att boka in den sista helgen i november! Mer info kommer!

Vi ses!

 

Ett svar

  1. fofuleng julius babila skriver:

    I have background studies in Master in Strategic Leadership Towards Sustainable Development and Master in Peace and Development works.i will love to give my service

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *