Höstårsmöte 2015 – 28 och 29 november

Höstårsmöte 2015 – 28 och 29 november

155314_148626961853394_100001182745929_243117_420608_nHelgen 28 och 29 november är det dags för IAL:s höstårsmöte. Det är jätteviktigt för oss att alla medlemmar får chansen att engagera sig och att delta i IAL:s beslutsprocessen. Och eftersom årsmötet  är IAL:s högsta beslutfattande organ, är alla hjärtligt välkomna!

På årsmötet väljer vi ny styrelse och börjar peta på nästa årets projekt och budget. Sedan finns det uppdateringar, engagerade drömmar, mys och glädje.

Vi söker faktiskt en eller två styrelsekandidater till. Ju mer desto bättre, så resonerar vi i nuläget. Hör av dig om du funderar över att vara med IAL:s styrelse, eller om du känner en lämplig person. Du kan lätt hitta arbetsbeskrivningen på wikin http://wiki.ial.se

Vänligen hör av dig till ordforande@ial.se om du vill komma till mötet, så kan jag kan hålla dig uppdaterad kring dagordningen och mötesplats närmare mötets datum. Vi hör det också gärna om du som medlem har punkter och propositioner för dagordningen. Just nu ser den ut som att det rena mötet tar plats på 28, och 29 reserveras för praktiskt arbetande i arbetsgrupper (tex överlämningsmöte för gamla och nya styrelsen, men även förberedning för nästa års läger)

Preliminär dagordning 28 november.

– Uppdatering av säsongens gång och planer för nästa år (och blev ansökan beviljade?)
– Kandidater nya styrelsen presenterar sig
– Val styrelse
– IAL:s struktur och verksamheter: vad behövs ändras.