Styrelsen 2016 presenterar sig

Styrelsen 2016 presenterar sig

IAL-Logga

Hej alla!

Vi är styrelsen för året 2016. Vi tänkte presentera oss här så ni vet vilka vi är och hur vi ser ut. Ni kan se att vi pratar engelska och svenska när vi träffas, för att vi kommer från olika ställen på jorden. Om du vill vara aktiv och kanske drömmer om att vara styrelsemedlem i en mysig men kraftfull organisation som IAL vill vi gärna höra av dig! Dessutom, skicka gärna ett mail och fråga oss vad som helst! Ni hittar våra kontaktuppgifter här.

Vi ses i nästa projekt!

 

 IAL Styrelsen 2016

Florian van Kuijk

Studio_20160127_191039

Hej, jag är Florian och försöker få folk att lysa. Delvis genom att pyssla med massa kulturella och pedagogiska saker. Men också genom att verka för fred och utbyte. Jobba för nåt vettigt, ihop, det rivar murar. Det tror jag på. Dessutom är det sunt att ta en tesked absurdism per dag. Så det gör jag. Humor lurar överallt, samt medmänsklighet.

Mikael Schlaug

mikael_bild

“My name is Mikael Schlaug and I am from Stockholm. I recently joined as treasurer and I am looking forward to a great year with IAL. On my spare time I like to read, visit art exibitions or enjoy a good cup of coffee with friends. My 2016 resolution is to eat more cake.“

Lovisa Olsson

index

”Jag heter Lovisa, pluggar journalistprogrammet i Göteborg, gillar människor och ord. Jag har varit med i IAL sedan 2012, och i styrelsen sedan 2014. Här har jag mest varit på härliga möten, fått träffa människor från olika delar av världen och åkt iväg på olika seminarier och workshops. Detta har fått mig att bli lite klokare och att ha ganska fruktansvärt roligt. ”

Jacob Christensen

jacchr

“My name is Jacob and I am 25 years old and besides IAL I work with IT. On my free time I work as a volunteer at the Open Air Museum Storholmen Viking Village where we have allot of collaboration with IAL and SCI.”

Max Herold

Max

”My name is Max and my first contact with SCI was through a Long Term Volunteering Service with the German branch and since then it’s been 8 years of volunteering for peace. The SCI atmosphere is really amazing and I enjoy meeting people from all over the world. At the moment I study in Lund and I can’t wait for the summer!”

Gilbert Blondeau

Gilbert ICM 2011